VINN ÅRETS MATCHTRÖJA!

Årets matchtröjor har Edsbyns IF Bandy ännu inte släppt utseendet på, men Edsbyn Red Farmers har så klart kommit över några och dom är grymt fräcka. 👍 👍 Genom att bli medlem i Edsbyn Red Farmers innan första seriematchen den 29 oktober, så har du nu chansen att vinna en exakt lika tröja som skyttekungen #6 Oscar Wikblad kommer spela i denna vinter, dessutom signerad av Kung Oscar själv.

BLI MEDLEM 👇

MEDLEMSAVGIFTER 2021/22:

Vuxen 150:-

Ungdom t.o.m 18 år 40:-

Ständig medlem 2000:-

Familj (2 Vuxna + barn t.o.m 18 år) 350:-

BETALNINGSALTERNATIV:

BankGiro 5964-4716

Swish 123-378 43 03

OBS! Ange alltid ditt medlemsnummer/namn (befintliga medlemmar) eller NY MEDLEM + namn och adress på den betalningen avser.

Mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om man inte får plats med all text som meddelande. E-POSTADRESS: Vi vill ha er e-postadress för att miljövänligare, snabbare och billigare nå er, meddela denna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

ADRESSÄNDRING: Har ni flyttat eller har andra saker som borde ändras i vårt medlemsregister. Meddela då detta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. VÄLKOMNA TILL EDSBYN RED FARMERS 2021/22