Ordföranden har något att säga till er alla!!

Hej alla Edsbysupportrar!
 
Vill med detta personliga brev meddela att jag i och med min nya tjänst inom Edsbyns IF Bandy, redan nu kliver av som er ordförande i världens bästa Edsbyn Red Farmers.
Till och med årsmötet som planeras i augusti kliver vice ordf. Martin Lindahl in som ordförande, inget konstigt med det.
Jag har haft fyra otroligt fina år som ordförande, med bland annat 2 SM guld för herrarna och flera fina framgångar för ungdomslagen med SM finaler och nått guld, dessutom återigen ett damlag i seriespel.
Det har även funnits tuffare tider med felbeslut, sömnlösa nätter och fler gråa hår på huvudet, där pandemin var den största utmaningen. 
Nu när ja summerar min tid så är det ändå alla vi medlemma som är det största glädjeämnet, att vi nådde 1000 medlemmar igen och landa på över 1100 denna säsong som pricken över i, sen alla våra insamlingar i svåra pandemi tider. VI ÄR OSLAGBARA, där oxå. 
Till sist vill jag tacka er som jobbat med mig i styrelserna alla dessa år, alla ni som hjälpt till runtom för att få det att fungera, alla ni medlemmar, Edsbyns IF Bandy för gott samarbete och sist men inte minst min familj med fru Laila i spetsen.
 
NI ÄR GULD VÄRDA!!❤️ 💙 
STORT TACK ALLA!! 
 
Nu går jag mot nya utmaningar!! 
 
Hoppas jag får se er alla i Svenska Fönster Arena i vinter.
 
HEJA PÅ RÖD OCH BLÅ. 
 
Med vänlig hälsning 
Clas Blom fd. ordf. i Edsbyn Red Farmers, nu Marknadsansvarig i Edsbyns IF Bandy.