Några snabba frågor till ansvariga i Edsbyn Red Farmers

Några snabba frågor till ansvariga i Edsbyn Red Farmers:

Hur kom ni på idén till att starta en föranmälan?
- Det har funnits hos oss ett tag, men när efterfrågan på vår Facebook kom upp satte vi den i verket.

Vad är syftet med att skapa en föranmälan?
- Alltså laget som det ser ut nu är ett otroligt starkt lag och kommer slåss om topplaceringar, inget snack om det. Men är det en endaste promilles till chans att vi kan få in Tuomas Määttä i Edsbyn igen så måste vi göra allt vi kan för att skapa oss förutsättningar till det.
Då spelare av Tuomas kaliber så klart inte är med i spelarbudgeten för kommande säsong så måste de till externt kapital för att inte äventyra föreningens balans i det ekonomiska resultatet.

Määttäpengen 2.0 vad hände med den?
- Den är ju avslutades på fantastiska 167.200kr och i.o.m. med att EIF knöt till sig Tommi så är 50% av den utbetald till EIF, för väl genomfört arbete. Resterande 50% ligger på Bandypengens konto och inväntar Tuomas.

Hur ser ni på chanserna att Tuomas väljer Edsbyn?
- Någonstans ska han ju spela och varför inte i Edsbyn? Men några bekräftade indikationer på att han står och väger en det ena eller det andra har vi inte fått. Men vi räknar med att Edsbyn på ett eller annat sätt har kontakt med honom.
Men vi vill stå beredda den dagen han börjar närma sig ett beslut var han ska spela.

Målsättningen på denna kampanj?
- Det stora målet är så klart att Tuomas väljer Edsbyn!! Om vi ska sätta en ekonomisk målsättning vet ja inte, varje krona räknas och är lika mycket värd.
Men det är rörande att se alla namn som är med, det säger så mycket om vad #99 gjorde för oss Edsbysupportrar under sina 4 år här.

Ett sista ord till oss Edsbysupportrar?
- Tack alla som är med i alla saker vi kör i gång, utan supportrar vore Edsbyns IF Bandy inte ett topplag i Sverige. Att ni ställer upp i alla väder gör vårt arbete så mycket lättare, fortsätt med det.

Ordet TILLSAMMANS används lite överallt bland supportrar och föreningar, men ingen annanstans görs det bättre än här i Edsbyn, vi är UNIKA!!

GÅ MED I FÖRANMÄLAN DU OCKSÅ: ANMÄL HÄR!!

LÄS MER HÄR: www.redfarmers.se

 #tillsammansmot14