IMORGON BÖRJAR ELITSERIEN

Nu är vi framme vid den 13 november då elitserien äntligen ska starta. Vi kan inte vara på plats i hemmakyrkan Svenska Fönster Arena så som vi brukar, men vi ska stötta på alla sätt vi kan ändå, ett sätt är den stora vepan vi tillsammans fyllde med namn och som nu hänger på plats. Mer om den kommer imorgon! Edsbyn Red Farmers har nu 3 andra olika alternativ att stötta Edsbyns IF Bandy vid hemmamatcher, så länge publikrestriktionerna håller i sig.

1. Vara en av de 300 personerna på plats i Svenska Fönster Arena.

2. Se matchen tillsammans på Järnvägshotellet, se annons om detta inför varje hemmamatch.

3. Köpa hem matchen till soffan och bidra fiktivt med 50kr till Bandypengen med utlottning av pris, där 50kr är lika med 1 lott.

Swisha sitt fiktiva bidrag kan även ALLA andra göra såklart och efter varje match så lottas en supporterpryl ut till en av alla er som bidragit fiktivt för att hjälpa Edsbyns IF Bandy denna konstiga säsong. Kan man bara stötta via BG så funkar det också men då måste ni betala in i minst 2 vardagar innan match.

SWISH 123 018 0778, märk Villa

BG 5285-2225 märk med Villa

Denna match lottas Edsbyns IF Bandys super fina nya T-shirt HÄLSINGLANDS STOLTHET ut, som kommer kunna köpas via http://edsbynbandyshop.se/ från nästa vecka.

Vinnaren kontaktas personligen!

TILLSAMMANS MOT 13