Edsbyn Red Farmers väljer att stötta!

Edsbyn Red Farmers väljer att stötta laget och Axels minnesfond istället för att bojkotta att resa till Sandviken.

I och med Sandvikens dåliga hantering av pengarna som kom in via SAIK Loppet i somras och som skulle gå till Axels minnesfond var det många som skrek om en bojkott av resor till Sandviken i vinter.

Edsbyn Red Farmers är en supporterförening och finns till för att stötta Edsbyn IF Bandy på hemmaplan och bortaplan, därför väljer vi att erbjuda buss till Sandviken, men där allt överskott av resan, lotterier m.m och en insamling bland supportrar går till Axels minnesfond. Alla supportrar kan bidra från och med nu till insamlingen via att skicka en valfri summa till Swish 123-378 43 03, märk betalningen med "Axel". Resultatet av överskottet och insamlingen presenteras på lördag 12/1.

Vi hoppas på många Edsbysupportrar på plats för att stötta laget i jakten på topplacering i serien. Var det 2008 vi har 7 bussar? Är vi färre Edsbysupportrar idag? Erbjudandet om buss kommer ut imorgon (måndagkväll) via hemsidan, håll koll där.

Vid frågor eller synpunkter kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

// Edsbyn Red Farmers styrelse