Dags att förnya ert medlemskap

MEDLEMSAVGIFT
Bäste medlem, det är nu hög tid att betala in medlemsavgiften för kommande bandysäsong i Edsbyn Red Farmers.

Vi hoppas att ni vill fortsätta stödja Edsbybandyn via Edsbyn Red Farmers.

Som medlem i Edsbyn Red Farmers får du förutom glädjen och gemenskapen, rätt till klubbtidningen Nystanet, rätten att åka med Farmers till bortamatcher, rösta på Årets Spelare, köpa klackkort till rabatterat pris, deltaga vid Edsbyn Red Farmers tillställningar t.ex. Bandyfesten och mycket mer.

VI VILL BLI FLER!!
Att ni fortsätter att vara medlem i Edsbyn Red Farmers är otroligt viktigt och betydelsefullt då ni är det viktigaste vi har, men vi vill bli flera!!
Vi ligger runt 850-900 medlemmar nu men målsättningen är 1000st och drömmen är att slå ”rekordet” 1227st som vi var runt 2007/08. För att nå detta mål så är ni befintliga medlemmar otroligt viktiga ambassadörer. Sprid Farmers bland era vänner, arbetskamrater och grannar. Ju fler vi blir ju bättre och starkare blir vi.
Så glöm inte bort att betala och ”ragga” någon ny medlem så fortsätter vi vara bandysveriges största och bästa supporterklubb.

Avgifter för denna säsong:         

Vuxen 150kr                                 

Barn & ungdom (t.o.m 18år) 40kr

Ständig medlem 2000kr

Familj (2 vuxna + barn t.o.m 18år) 350kr

Betalning sker till:

Bankgiro: 5964-4716  Swish: 123-378 43 03

Märkning av betalning:
Var noga med att namnge eller ange befintligt medlemsnummer på de som betalningen avser.
Det är omöjligt för oss att leta eller förstå vilka som en betalning avser om det inte står angivet.

Adressändring:
Meddela oss om ni flyttat eller annat som kan påverka vårt medlemsregister.
Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta 070-2170073.

Vi vill ha er E-post:
Vi i Edsbyn Red Farmers styrelse vill kunna snabbt och mer effektivt kunna komma i kontakt med er som medlem, och då är e-post ett bra alternativ till de dyra och ineffektiva breven. I framtiden kommer nog de fysiska breven bli minimala till antalet, då det kostar föreringen mellan 20-25.000kr per säsong.
Vi vill då ha er e-post adress till vårt medlemsregister. Maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange medlemsnummer och/eller namn. TACK!

Vid frågor om ert medlemskap maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta 070-217 00 73.

 

VÄLKOMMNA TILL EDSBYN RED FARMERS 2020/21