Buss till Västerås på semifinal 1! (Uppdaterad)

Uppdatering 1/3:
Klart att buss 2 rullar! 17 platser kvar så skynda boka om ni vill vara garanterad plats till lördagens semifinalrysare! Ingen ny buss kommer att påbörjas efter denna.

Ni som inte är bland dom 50 första kan lösa biljett på plats vid ABB Arena alternativt köpa biljett online via länken nedan. Bortasupportrar är hänvisade till sektion C. Barn och ungdomar t.o.m. 15 år har fritt inträde.
 
---
 
Uppdatering 28/2:
Buss 1 fullbokad, vi börjar att fylla buss 2.
Det rullar in många bokningar till lördagens första semifinal och vi kan nu meddela att buss 1 är helt fullbokat och att vi nu påbörjat buss 2. Minst 30 bokningar behövs för att buss 2 ska rulla, men det löser vi!
 
---
 
Efter den fjärde matchen i kvartsfinalserien mellan Västerås - Vetlanda så står det nu klart att vår semifinalmotståndare blir Västerås.
 
Lördagen den 4/3 spelar Edsbyn den första semifinalen mot Västerås borta i ABB Arena. Avslagstid är 17:00.

Bussen/bussarna avgår kl 13:00 från Ön.
Tyvärr ej möjligt att hoppa på i Alfta/Bollnäs då bussen går via Falun - Hedemora - Avesta.
 
Priset på resan är 150kr och de 50 första anmälda får fritt inträde till matchen. Betalas på bussen via Swish eller kontant.
 
Anmälan görs via sms till 070-390 19 93. Ange i anmälan namn på de som anmälan gäller. Ange även om ni önskar hoppa på någonstans efter vägen. Anmälan är bindande.
 
Som vanligt gäller 30 anmälda för att en buss ska gå.