Brindholms Utmaning!

Som alla vet så blöder föreningarna ekonomiskt i dessa coronatider, så även Edsbyns IF Bandy såklart. Jag vill försöka hjälpa till och det vet jag att fler vill och det brukar VI ju vara suveräna på! Så jag skulle vilja utmana er på att försöka samla ihop den summa som lagets bussresa till Vetlanda kostar!Eller i alla fall en del av den.

Bussresan tur och retur kostar ca 17 000 kr (laget åker på fredagmorgon och hem direkt efter match, två chaufförer behövs för att ro det i land) och min tanke är att alla ni som kan tänka er att Sponsra med 99 kr swishar MIG den summan på 070-333 05 20.

Sen efter det tänkte jag i så fall göra en ”Bollnäs” fast TVÄRTOM!! Jag tar inte 10 % utan jag skänker istället personligen 10 % av den summa ni samlar ihop (upp till max 1000 kr för mig)! Så skulle ni t.ex. vara så många som 100 personer som swishar 99 kr så får vi ihop 9900 kr plus att jag då också skänker 990 kr = 10 % av summan ni samlat ihop. I den bästa av världar får vi ihop hela summan på ca 17 000 kr men oavsett utfall så är alla pengar in bättre än noll tänker jag!

Vi kör Brindholms Utmaning till SÖNDAG 22/11 kl 18.00, sen stämmer vi av summan och jag sätter över pengar till Edsbyns IF Bandy!

Någon kanske tänker (hemska tanke...) att det där kan han ju dribbla till själv och redovisa en lägre siffra för att slippa skänka 10 % själv men tänker någon i dom banorna, ja då känner ni inte mig! Jag lovar dessutom att skriva ner namnet på varje person som skänker 99 kr men vad jag förstår så får jag inte redovisa namnen utan varje persons medgivande och det känns för krångligt tycker jag.

OBS: Jag vill INTE med detta på något vis konkurrera med Farmers suveräna insamlingsidéer så ska ni välja vad ni deltar i så välj deras för min idé här. Det här vara bara en idé jag fick när jag hade svårt att sova en natt nu i veckan 😊 Men jag tror faktiskt på den så därför provar jag! Swish 99 kr till 070-333 05 20.

TACK alla som hakar på!!

/Håkan Brindholm