ALLTID PÅ PLATS

EDSBYN RED FARMERS = ALLTID PÅ PLATS!

Edsbyn Red Farmers vill alltid kunna stötta sina rödblå krigare! Helst på plats såklart men för tillfället måste vi leta andra sätt att stötta och vi lanserar därför denna idé i samarbete med Edsbyns IF Bandy. En idé som vi hoppas ska bli en stor succé och med betoning på STOR!

Vi planerar nämligen att sätta upp en vepa (= banderoll modell STOR) på A-sektionen där Farmers brukar husera i Svenska Fönster Arena. Vår idé är att på vepan samla så många namn som möjligt på supportrar som vill stötta Byn! Ditt namn på vepan kostar 300 kr vilket i sin tur ger föreningen ett välbehövligt bidrag, samt en mäktig känsla innehållande mycket kärlek och värme för laget även i dessa tider när inte Farmers fysiskt finns på plats.

Vepan kommer att sitta uppe tills det åter är tillåtet med en större publik på matcherna. Dock är det BRÅTTOM att sjösätta denna idé vilket gör att ni har cirka en vecka på er att betala, senast FREDAG 30/10 sen måste vepan beställas! Målsättningen är så klart att den ska hänga på plats till första hemmamatchen, men med leveranstider m.m. kan det bli tufft att hinna tills dess.

Edsbyn Red Farmers är redo att göra en vepa som är 20 meter bred ELLER ännu större, detta beroende på hur många av era namn vi får in.

Hur går jag då till väga? Det är enkelt!

*Du SWISHAR 300 kr till 123 018 0778 (Bandypengen)

* VIKTIGT: Under Meddelande när du swishar skriver du NAMNET inbetalningen gäller, det namnet trycks sen på vepan.

* Hjälps åt och sprid detta då vi vill ha med alla supportrar, gammal som ung! Då det är knappt om tid så vill vi endast ha betalning via SWISH, så hjälps åt och lös detta åt dina vänner som eventuellt saknar swish.

* Vill du ha namnet på flera ställen på vepan så swishar du en större summa, för 900 kr får du namnet på tre ställen, för 1500 kr på fem ställen o.s.v.

Jag (Håkan Brindholm) fick idén presenterad för mig för drygt ett dygn sedan av Farmers idékläckare och blev såld på den direkt! Jag tänker att det den här säsongen är lite av ett ”examensprov i att hjälpas åt” och jag VET vad Edsbyns supportrar är kapabla till och jag skulle inte bli förvånad om vepan kommer att innehålla minst 500 namn när krutröken lagt sig!! Eller t.o.m. ännu fler? Jag har på känn att många som läget är vill visa föreningen sin kärlek och tror att denna idé kan tilltala MÅNGA och min magkänsla säger att vi kommer att häpna när vi får reda på antalet namn den 30/10!

Men det är som sagt BRÅTTOM, bråttom då tiden är knapp, swisha helst direkt när du läser det här och hjälps sen åt att pusha dina nära och kära att göra detsamma! Kan t.ex. alla som läser detta värva 3st vardera till? EN VECKA har vi på oss att göra en STOR succé av detta och ju större succén blir desto STÖRRE blir vepan! 20m bred vid 500 namn är uppskattningen som gjorts, hur många meter fixar vi?!

Tilläggas ska också att Edsbyn Red Farmers vid varje hemmamatch kommer att lotta ut lite fina priser bland alla er som nappar på det här.

För eventuella frågor hänvisas till Edsbyn Red Farmers ordförande Clas Blom 070-217 00 73 eller via mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Se även vår Ordförande och Vice Ordförande presentera iden på vår facebook sida

Uppdatering

Delta i satsningen "Edsbyn Red Farmers - Alltid på plats" anonymt. Vill du inte att ert namn ska synas på vepan, det kan ju finnas anledningar till det.
Swisha 300kr eller mer till 123 018 0778 ange "Anonym" i meddelande, så är ni ändå med och stöttar och i utlottningen imorgon och i framtiden.
BANKGIRO
Har du inte Swish? Inte heller känner nån som kan swisha åt dig?
Då går det bra att delta via Bankgiro 5285-2225, dock kan det bli svårt att hinna få med ert namn på vepan.