Edsbyn Red Farmers informerar angående GDPR.

En ny lag om lagring av personuppgifter träder i kraft den 25 maj och vi vill med denna information informera vad Edsbyn Red Farmers använder och hantetar medlemmarnas uppgifter till.

I och med att medlemmar betalar in medlemsavgiften så tillåter det att Edsbyn Red Farmers listar våra betalande medlemmars personuppgifter så som namn, adress och i vissa fall mailadress i ett medlemsregister. 
Detta för att kunna kontakta medlemmar med information m.m runt Edsbyn Red Farmers verksamhet. Vi behåller denna information till den dagen medlemmen väljer att inte betala sin avgift eller tills dess att Edsbyn Red Farmers får kännedom att betalande medlemen avlidit. Då raderas personuppgifterna och inga kopior sparas och informationen finns ej längre tillgänglig via Edsbyn Red Farmers. 
Vårt medlemsregister förvaras säkert och lämnas aldrig ut till 3:e part. 
En medlem kan alltid höra av sig personligen till medlemsansvarig inom Edsbyn Red Farmers och begära ut vilka uppgifter som finns registrerat på medlemmen eller begära att uppgifter på medlemmen raderas ur våra register även om betalning erlagts.

Vid frågor eller oklarheter kontakta oss via www.redfarmers.se eller via Farmers officiella Facebook sida.

 

 
COM_MINITEKLIVESEARCH_Sök
COM_MINITEKLIVESEARCH_Kategorier

Please publish modules in offcanvas position.