Previous Next

Old Farmers!!

Vi är tre personer, jag (Håkan Brindholm), David Elofsson och Helen Jonsäll som även ifjol funderade lite på hur man skulle kunna göra för att få lite ”gamla farmare att lämna soffan och åka på någon bortamatch per säsong!” Som vanligt så är det det yngre gardet som håller bortaresorna vid liv (vilket är otroligt bra och beundransvärt!) medan vi ”äldre” blir allt bekvämare och väljer ofta andra sätt att följa matcherna (t.ex. via Bandypuls/StayLive eller Elitrapport).

Nu gäller inte det här alla såklart men vi vet ju ungefär vilka som brukade åka på bortamatcher ”när vi själva var i farten” och tänker man så är det många som inte åker längre. Tilläggas ska att vi tre själva inte heller åker på bortamatcher i samma utsträckning längre och det är lite för att ”väcka varandra” vi klurat lite. Vi tänkte att man kanske kunde ”starta” ett Old Farmers som anordnar en till två resor per säsong? Vi tror (vi går till oss själva) att om man vet att det till stora delar är det gamla gardet som är med på bussen så kan det locka mer att åka också. Skulle vår teori vara rätt så får vi på så vis fler supportrar på dom här bortamatcherna och det är ju det som är grejen med det hela. Sen kan dom här resorna komma ut med kort varsel och givetvis troligast i ett SM-slutspel då det börjar hetta till lite. Vi var lite i startgroparna ifjol också men då blev det Villa borta i kvartsfinalen och det kändes väl långt för att få ihop en buss tyckte vi. Sen hann vi inte riktigt med i svängarna inför Västerås borta kommande söndag som annars kanske varit tänkbar utan vi tänker att vi avvaktar och ser vad som händer i kommande slutspel istället. Vår tanke är i så fall att man säljer bussbiljetter på Skattkammar’n (Helens egen butik) till Old Farmers bussen. Eventuellt överskott går givetvis till Red Farmers och som vi hoppas alla förstår så handlar inte det här om att konkurrera med Farmers eller någon typ av missnöje från vår sida utan vi vill helt enkelt försöka stimulera FLER att åka på bortamatcher då vi vet hur viktigt det är med ett bra bortastöd när det väl börjar dra ihop sig. Sen om det här är rätt väg att gå det vet vi inte men vore i alla fall värt ett försök tycker vi.

Om det är något ni funderar på så är det bara att ta kontakt i så fall eller om ni vill ge hint om vad ni tycker om idén så går det också bra såklart: Håkan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-333 05 20 David: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 073-180 46 68 Helen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-326 35 36 Annars får vi helt enkelt be er hålla utkik på Farmers hemsida framöver för att se om det dyker upp någon tänkbar resa när det vankas SM-slutspel. /David, Helen och Håkan

COM_MINITEKLIVESEARCH_Sök
COM_MINITEKLIVESEARCH_Kategorier

Please publish modules in offcanvas position.

Joomlas felsökningskonsoll

Session

Profilinformation

Minnesanvändning

Databasfrågor